Μαθητικό Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων

H Δ΄Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας διοργανώνει από 13-15 Μαΐου 2014 μαθητικό φεστιβάλ σχολικών δραστηριοτήτων. Ο χώρος διεξαγωγής του θα είναι το ΕΠΑΛ Γλυφάδας (Ιλίου 17 και Αγαμέμνονος).

Το σχολείο μας θα συμμετάσχει με με δύο Πολιτιστικά Προγράμματα και ένα Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης την Πέμπτη 15 Μαΐου 7.30-8.00 μ.μ.

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων

Χάρτης πρόσβασης στο ΕΠΑΛ Γλυφάδας

 

Θεατρική Παράσταση από τον Θεατρικό Όμιλο του Σχολείου μας

Ο Θεατρικός Όμιλος του Προτύπου Πειραματικού Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων, και σε συνεργασία με το Μουσικό Σχήμα των Αποφοίτων του παρουσιάζει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. στο Γηροκομείο του Πειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη 41) τη θεατρική παράσταση "Η Δίκη του Καπνού Φουμάρη".

Παίζουν: Θωμαδάκη Αλεξάνδρα (Δικαστής), Βαρδαξόγλου Ελένη (Γραμματέας), Ξυνός Δημήτρης (Εισαγγελέας), Ζαμπετάκη Δέσποινα (Βήχω Συνεχώς), Νικολάου Χαρά (Λαχάνιασα Στοϊσιωμα), Νασιμπιάν Οδυσσέας (Άφραγκος Απενταρίδης), Κωσταράκης Βασίλης (Καπνός Φουμάρης), Βουλουτάκη Χρυσούλα (Βλακεία Κουταμαρίδου)

Πολίτες του Πουθενά: Γκολέμη Μαργαρίτα, Δασκαλογιάννη Κωνσταντίνα, Κρασανάκη Μαριάννα, Καριώρη Ειρήνη, Παναγιωτοπούλου Αφροδίτη, Τζελέπη Αναστασία, Χαρμανή Μιλένα 

Τραγούδι: Λεβέντου Άννα

Παίζουν οι Μουσικοί: Φανίδης Διονύσης, Μποταρένκο Ευγένιος, Λάζαρης Ευάγγελος Δαμιανός, Αλευρά Βίκυ

Κουστούμια: Καριώρη Ειρήνη

Σκηνοθεσία: Παυλοπούλου Ξένια

Κείμενα- Στίχοι: Μπουσίου Δήμητρα

 

Τελετή Αποφοίτησης και Εκδήλωση για τους Τελειόφοιτους

H φετινή Τελετή Αποφοίτησης του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 και ώρα 8 μ.μ στο  Ίδρυμα Ευγενίδου. 
Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει τραπέζι για όλους τους φετινούς τελειόφοιτους. Όσοι δεν έχουν ενημερωθεί για την ημερομηνία και τον τόπο της εκδήλωσης μπορούν να απευθυνθούν στους προέδρους των τμημάτων τους στο σχολείο ή μέσω Facebook.